De voorbije weken werd er enorm uitgekeken naar de Pink Duck Race in Diest ten voordele van Think Pink.
Maar we stellen absoluut ieders gezondheid voorop en hebben daarom beslist om de Pink Duck Race uit te stellen naar 19 juni 2022. De Covid-besmettingscijfers blijven te hoog, net zoals de druk op de ziekenhuizen.

Think Pink en het stadsbestuur van Diest vrezen dat er te veel mensen op hetzelfde moment zullen afzakken naar de race waardoor de afstandsregels en de gezondheid van de bezoekers in het gedrang kunnen komen.

Tijdens o.a. de kerstmarkt in Diest zullen er wel nog acties zijn om bezoekers te informeren over de Pink Duck Race en de strijd tegen borstkanker.

De reeds geadopteerde eendjes (meer dan 7.000) blijven uiteraard geldig voor de race van 19 juni 2022.

info@pinkduckrace.com

pinkduckracebelgium.com

 

”Met spijt in het hart stellen we de race uit. Maar afstel is zeker geen uitstel. Met de zomer in het vooruitzicht komen de eendjes met hun roze kleur de stad verblijden en zijn ze klaar om de race aan te vatten. Ondertussen blijven we verder sensibiliseren en fondsen werven,”
dixit Monique De Dobbeleer – schepen van Welzijn, stad Diest

De Pink Duck Race zal plaatsvinden tijdens het gekende Supermercado in Diest. De kleurrijke, sfeervolle markt in en rond de Hallezaal van Diest zal die dag ook roze kleuren. Diestse handelaars verrassen je weer met de beste aanbiedingen. Ontdek daarnaast verfrissende kunsten, ambachten, re- en upcycling, (straat)theater, food én de Pink Duck Race!

De Pink Duck Race mag dan verhuizen naar de zomer, toch willen we de roze magie van de ducks in Diest nog wat verspreiden op de kerstmarkt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 december. We willen iedereen die nu al een eendje geadopteerd heeft bedanken,
en delen daarom 6 culinaire verwenmomenten uit bij Diestse restaurants, telkens voor 2 personen.
Op zondagavond 19 december 2021 kiezen we daarvoor de 6 winnende eendjes.

Bedankt voor jullie steun! We spreken opnieuw af in 2022 voor een onvergetelijke Pink Duck Race.